II CONCURS DE CUINA "SABORS DEL MÓN" A LA MOSTRA AGROALIMENTÀRIA I COMERCIAL D´ALCÀSSER.

Fotografía de Paco Martínez Poyo. Nou Estudi

Aquest cap de setmana s´ha celebrat la Mostra Agroalimentària i Comercial d´Alcasser. Un cap de setmana en el que no ha faltat de res.  Mercat Medieval, animació teatral, música i dansa, tallers de fang, castells inflables, exposicions fotogràfiques, venda de productes artesanals i un llarg etcétera on el poble a gaudit d´un gran ambient. 

Ahir diumenge, al Mercat Municipal del poble, es va celebrar la segona edició del Concurs de Cuina "Sabors del Món". Un concurs obert a tot el poble on la diversitat cultural està patent i on es poden donar a coneixer altres cultures mitjançant la gastronomía. Encara que la participació aquest any no ha estat massa nombrosa, la qualitat d´alguns plats ens deixa entreveure el nivell que la gent del poble te a la cuina.
RECEPTES SALADESGyoza

1r premi

Couscous

2n premi


Couscouse de carn i verdures

3r premi
Ceviche peruà de corbina amb advocat i mango Al concurs hem tingut plats d´un gran nivell com es el cas d´aquest ceviche peruà. Un plat de complicada elaboració en el que ens tenen que tindre molts aspectes en compte per a que conjuguen com cal i ens donen el sabor típic del ceviche peruà. Enhorabona a l´autor d´aquest plat.RECEPTES DOLCES
Ponche segoviano

1r premi


Melmelada de nous verdes

2n premi
Dolce

3r premi
Enhorabona a tots els participants i a l´ajuntament d´Alcàsser per l´organització de l´event. 


Comentarios